Slow food

Resultats actuals S'estan mostrant 31 - 40 de 1.478 resultats.
 • Chiringuito Ananda

  Restaurants Costa Barcelona

  El Chiringuito Ananda és un local a peu de platja que ofereix una carta variada, una àmplia oferta de begudes i còctels i una programació diversa, que abraça tant activitats esportives com concerts en directe i sessions d'improshow.

 • Ibiza Chiringuito

  Restaurants Costa Barcelona

  Ibiza Chiringuito és un restaurant i local d'oci situat a la platja de Castelldefels. Presenta una oferta gastronòmica i de cocteleria variada, ofereix servei d'hamaques i organitza activitats musicals i lúdiques amb regularitat.

 • El Cafè del Mar

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant molt a prop del Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú, a pocs metres de la llotja. Ofereix cuina marinera i mediterrània en carta, menú diari o menú de cap de setmana.

 • CBC Casanova Beach Club

  Restaurants Costa Barcelona

  CBC Casanova Beach Club és un local de restauració i oci nocturn que consta d'un ampli restaurant, una guingueta amb piscina i un espai de música i copes.

 • Saborós

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant de cuina de mercat internacional i innovadora. Es tracta d'un projecte de tres amics que té com a objectiu fer conèixer i acostar els sabors dels productes de proximitat i temporada.

 • Chiringuito Chalito

  Restaurants Costa Barcelona

  El Chiringuito Chalito és un restaurant i local d'oci situat a peu de platja, a Castelldefels. Ofereix esmorzars, dinars, sopars i copes, així com música en directe i activitats ludicoesportives arran de mar.

 • Chiringuito Tibu-Ron

  Restaurants Costa Barcelona

  El Chiringuito Tibu-Ron és un local a peu de platja, situat a Castelldefels, que ofereix música en directe, esdeveniments esportius i festes temàtiques en un ambient distès i divertit.

 • Chiringuito Iguana Castelldefels

  Restaurants Costa Barcelona

  El Chiringuito Iguana Castelldefels és un restaurant i local d'oci situat a la platja del municipi. Ofereix una carta variada i una àmplia selecció de còctels. Disposa de zona d'hamaques i organitza regularment activitats esportives, musicals i solidàries.

 • El Peix Grillat

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant de gestió familiar situat a peu de platja que s'especialitza en l'elaboració de peix de proximitat i la cuina casolana sense gluten. Es troba en un local acollidor decorat amb motius mariners.

 • SomBò Cuina Sana

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant que promou la cuina sana i sostenible elaborada amb productes frescos, de proximitat, de temporada i ecològics. Ofereix menú al local, així com menjar per emportar-se o a domicili per la zona.

S'estan mostrant 31 - 40 de 1.478 resultats.