Slow food

Resultats actuals S'estan mostrant 31 - 40 de 1.511 resultats.
 • Chiringuito Iguana Castelldefels

  Restaurants Costa Barcelona

  El Chiringuito Iguana Castelldefels és un restaurant i local d'oci situat a la platja del municipi. Ofereix una carta variada i una àmplia selecció de còctels. Disposa de zona d'hamaques i organitza regularment activitats esportives, musicals i solidàries.

 • Saborós

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant de cuina de mercat internacional i innovadora. Es tracta d'un projecte de tres amics que té com a objectiu fer conèixer i acostar els sabors dels productes de proximitat i temporada.

 • Banys Tarridas

  Restaurants Costa Barcelona

  Banys Tarridas és un restaurant familiar situat a peu de platja, a Sant Pol de Mar, dedicat a la cuina marina mediterrània, respectuosa amb l'entorn i, a més, sense gluten.

 • El Peix Grillat

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant de gestió familiar situat a peu de platja que s'especialitza en l'elaboració de peix de proximitat i la cuina casolana sense gluten. Es troba en un local acollidor decorat amb motius mariners.

 • Chiringuito Ancla by Fetén

  Restaurants Costa Barcelona

  El Chiringuito Ancla by Fetén és un restaurant i local d'oci situat a la platja de Castelldefels que durant els mesos d'estiu ofereix menjar, copes i espai de lleure amb música i hamaques. 

 • Chiringuito Chalito

  Restaurants Costa Barcelona

  El Chiringuito Chalito és un restaurant i local d'oci situat a peu de platja, a Castelldefels. Ofereix esmorzars, dinars, sopars i copes, així com música en directe i activitats ludicoesportives arran de mar.

 • Chiringuito Dolce Vita

  Restaurants Costa Barcelona

  El Chiringuito Dolce Vita és un restaurant i local d'oci situat a peu de platja, que durant els mesos d'estiu ofereix esmorzars, dinars, sopars i copes arran de mar.

 • Carita Morena

  Restaurants Costa Barcelona

  Carita Morena és un bar a peu de platja situat a Castelldefels. D'abril a octubre, ofereix una carta variada i desenfadada, sucs i combinats i música en directe.

 • SomBò Cuina Sana

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant que promou la cuina sana i sostenible elaborada amb productes frescos, de proximitat, de temporada i ecològics. Ofereix menú al local, així com menjar per emportar-se o a domicili per la zona.

 • CBC Casanova Beach Club

  Restaurants Costa Barcelona

  CBC Casanova Beach Club és un local de restauració i oci nocturn que consta d'un ampli restaurant, una guingueta amb piscina i un espai de música i copes.

S'estan mostrant 31 - 40 de 1.511 resultats.