Mercat del Trasto de Badalona

30/04/2017 Badalona

El Mercat del Trasto, que enguany arriba a la 21a edició, és una fira que té com a objectiu donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat a fi de reutilitzar-los.

On?

Parc de les Muntanyetes al barri del Puigfred

Arriba la primavera a Badalona amb una nova edició del Mercat del Trasto. Enguany, el Mercat celebra el Dia Mundial de la Bicicleta així, que a més d’intercanviar objectes usats per a reutlitzar-los, podreu portar les vostres bicis perquè us les posin a punt. Per a aquesta activitat tindreu prioritat si us hi inscriviu prèviament a: ed_ambiental@badalona.cat. Ah! I no oblideu la vessant solidària de la fira: recollir menjar per donar-lo a Banc d’Aliments.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.