All Those Food Market

14/09/2019 - 15/09/2019 Barcelona

El pla perfecte postvacacional és, sens dubte, el festival dels nous artesans gastronòmics al Teatre Nacional de Catalunya, l'All Those Food Market. Un mercat carregat de propostes culinàries i amb una gran zona dedicada a les famílies.

On?

Teatre Nacional de Catalunya

Plaça de les Arts 1 -

El mercat dels emprenedors i artesans gastronòmics torna després de les vacances amb les propostes culinàries més capdavanteres. L'All Those Food Market és una cita ineludible per gaudir dels millors projectes gastronòmics del moment, que es presenten en societat.

Un festival que compta amb la barreja perfecta d'aliments artesans i de proximitat, parades de cuina de carrer seleccionats, vins, cerveses i begudes naturals de petits productors i tallers culinaris. Tot combinat amb propostes musicals atractvies i moltes activitats pensades especialment pels més petits de casa.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.