Ball de Bruixes de Viladrau

Ball de Bruixes de Viladrau
31/10/2019 Viladrau

La nit de Tots Sants, Viladrau commemora un dels episodis més tràgics: la persecució de bruixes. Un espectacle teatralitzat de música, dansa, llum i foc que t'enamorarà!

Viladrau va ser el poble que més bruixes va ajusticiar el segle XVII. El Ball de Bruixes recorda aquesta persecució i representa una reunió de dones que va haver-hi a Sant Segimon. Diuen que va desencadenar tempestes i pedregades que van fer malbé les collites. El ball es fa al costat d'una foguera i es tiren petards que representen els trons. Si hi vas, porta una bossa, perquè la calamarsada és de caramels! Acaba la vetllada celebrant la castanyada amb castanyes i licor.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.