Capvespres a Món Sant Benet

Capvespres a Món Sant Benet
11/07/2018 - 07/09/2018 Sant Fruitós de Bages

Gaudeix d'un recorregut per diferents espais del monestir de Sant Benet per redescobrir la memòria culinària de l’indret. Vine a reviure la història de la mà de la cuinera de Ramon Casas!

On?

Món Sant Benet

Camí de Sant Benet de Bages, s/n -

Una passejada per les olors i els gustos de l’època a partir de la màgia de l’entorn i l’aposta per la ficció a partir d’unes suggestives videoinstal·lacions. Els espais del monestir guarden la memòria del menjar i el gaudi d’aquest ritual. Vine de descobrir-ho!

 

Programa

  • 20.30 h Sopar a la fresca. Un sopar amb vista al monestir amb amics i/o en família per compartir i gaudir de diversos plats inspirats en la història de l’espai. Un sopar diferent i atípic que, a més, serveix per descobrir receptes inspirades en el passat medieval, productes dels nostres horts cultivats pels monjos de fa segles i receptes burgeses de principis del segle XX. Sense moure’ns de lloc ens desplacem a un sopar d’estiu al més pur estil Casas.

  • 22.00 h Visita nocturna especial. Recorregut per la història de les olors i els gustos de Sant Benet tot passejant pels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret.

 

Per a més informació i reserves consulta la pàgina web.

 Web

Documents adjunts

Al mapa


Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.