Dansa. Quinzena metropolitana

Dansa. Quinzena metropolitana
05/03/2021 - 21/03/2021 Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, L’Hospitalet, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans.

Deu municipis de l'Àrea Metropolitana organitzen del 5 al 21 de març la Quinzena Metropolitana de Dansa. En aquesta quarta edició podràs descobrir noves propostes a través de 240 activitats al voltant de la dansa, nous espais, espectacles i altres activitats que volen ajudar a relligar el talent creatiu dins d’aquest gran entramat metropolità de ciutats. 

On?

Diversos espais dels municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

L’edició d’enguany aposta amb entusiasme per continuar teixint complicitats i suma els municipis de Terrassa i el Prat de Llobregat. Així, som deu les ciutats que treballem plegades en aquesta nova edició, amb l’objectiu i l’esperança que el Dansa Metropolitana esdevingui, cada vegada més, un referent consolidat per al sector i per als espectadors.

A partir del 5 de març deu municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona –Badalona, Barcelona, Cornellà, el Prat, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans– oferiran 240 activitats al voltant de la dansa, amb una variada oferta d’espectacles per a tots els públics, així com conferències, tallers i, fins i tot, cinema sobre dansa en línia, a través de la col·laboració amb el festival Choreoscope i la plataforma Filmin.

Dansa Metropolitana també presenta el projecte Filatures, que inclou una selecció de peces presentades en espais del patrimoni industrial rehabilitat, fàbriques i/o museus, adreçades a tota mena de públic i que, com fils creatius, elaboren un teixit cultural vinculat a un passat comú del patrimoni industrial, especialment del món tèxtil. 

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.