Dia Mundial del Modernisme

Palau Güell a casa
10/06/2020 Barcelona

El Palau Güell de Barcelona, en motiu del Dia Mundial del Modernisme, organitza diverses activitats en el seu espai virtual. Consulta les activitats i segueix-les des de casa!

On?

Palau Güell de Barcelona

Conferència Antoni Gaudí i Aleix Clapès entre l’elogi i el vituperi»

Comencem a celebrar el centenari de la mort del pintor Aleix Clapès amb la conferència «Antoni Gaudí i Aleix Clapès entre l’elogi i el vituperi» a càrrec del doctor en Teoria i Història de l’Arquitectura per a la Universitat Politècnica de Catalunya, Carlos Alejandro Lupercio que, des de Monterrey, Mèxic, posarà en valor la vida i l’obra d’aquest controvertit artista tant present en el Palau Güell.

La conferència presentada pel director del Palau Güell, Guillem Mundet tindrà lloc el pròxim dimecres, 10 de juny a les 18 hores i s’emetrà en directe pel nostre canal de Youtube.

 

Exposició fotogràfica virtual «Mentre floreixen les flors»

Quan ens vam haver de confinar encara era hivern i, quan hem començat a sortir, ens hem trobat amb la primavera en la seva màxima expansió. Aquest any ens hem perdut el temps de florir de les flors. Per això, a Pinterest hem creat un repertori de flors i plantes que trobem al Palau on es fa patent el diàleg entre l'arquitectura modernista i el món vegetal.


 

Palau Güell de Barcelona

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.