El Museu del Cau Ferrat i el Museu de Maricel obren portes!

09/06/2020 - 30/06/2020 Sitges

El Museu del Cau Ferrat i el Museu de Maricel reobren les seves portes després de gairebé 3 mesos tancats, per primera vegada en la seva història. Ara és un bon moment per redescobrir els Museus de Sitges!

On?

Museu del Cau Ferrat i Museu de Maricel

C/ Fonollar, s/n -

El dimarts dia 9 de juny reobre el Museu del Cau Ferrat i el Museu de Maricel amb música al Racó de la Calma. Aquest dia a les dotze del migdia gaudirem de la música de la Apocadixie Cotton Pickers des del Racó de la Calma amb Roger Pascual, clarinet, Joan Pinós, banjo i Patricia Pérez, tuba.

Com a novetats, us informem que durant la primera setmana, fins al 30 de juny de 2020, l'accés al Museu del Cau Ferrat i Museu de Maricel, s’oferirà una tarifa especial amb un 2x1 en totes les modalitats d’entrada per a tots els visitants.

El Museu ha creat un espai segur i saludable i cal seguir unes normes de seguretat bàsiques, com ara usar mascareta, guardar la distància de seguretat, l'lús de guants a la botiga i control de temperatura a l’entrada.  És recomanable que adquiriu les entrades de forma digital i respecteu l'horari establert en la reserva.

 Web

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.