El Petit Tren de les Mines

El Petit Tren de les Mines a Vallcebre
18/03/2017 Vallcebre

Vols gaudir d'un viatge en família en un autèntic tren miner? El Petit Tren de les Mines de Vallcebre reemprèn els recorreguts! Deixa't seduir pel paisatge, les locomotores i la història minera de la comarca.

Recorregut amb un autèntic tren miner que segueix el traçat ferroviari miner del Berguedà. Antigament, circulava per les galeries subterrànies de les mines del Berguedà, actualment, el recorregut és per l'exterior.

Es tracta només de 500 metres de recorregut, però que no et deixaran indiferent. Et permetran gaudir d’un dels barrancs més desconeguts i impressionats del municipi, el torrent del Forat Negre.

Un cop arribis a la mina, un membre de l’Associació dels Trens Miners Turístics t'explicarà la història minera de la comarca i altres curiositats.

 Web

Documents adjunts

Al mapa


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.