Els Pastorets de Calaf

Els pastorets de Calaf
25/12/2019 - 26/01/2020 Calaf

Des de 1925, el poble de Calaf representa Els Pastorets. Una tradició entranyable i màgica que enamora a petits i grans.No t'ho pensis, vine a la capital dels Pastorets!

On?

Casal de Calaf

Carretera Llarga, 11 -

Un gran espectacle. Així defineixen Els Pastorets de Calaf la seva representació. Els que els han vist diuen que són espectaculars, màgics, entranyables. Qui se'ls vol perdre amb totes aquestes qualitats? Doncs això no és tot. Els fan possible una posada en escena de més de 100 actors i 50 grans decorats. Durant dues hores i 45 minuts d'actuació, hi ha efectes especials que no et deixaran indiferent. Encara et sembla poc? Només et queda veure-ho per creure-ho!

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.