Escapa't per Setmana Santa al Baix Llobregat

Escapa't per Setmana Santa al Baix Llobregat
25/03/2021 - 05/04/2021 Municipis del Baix Llobregat

Aquesta Setmana Santa la comarca del Baix Llobregat t'ofereix més de 50 propostes per gaudir de la cultura, espectacles, natura, platja, esport, gastronomia... i tot, a un salt de Barcelona.

On?

Comarca del Baix Llobregat

Un any més, la comarca també convida a “apassionar-nos” assistint a les representacions imprescindibles aquests dies, com són la Passió d’Olesa de Montserrat, i la Passió d'Esparreguera, declarades Festa d'Interès Turístic Nacional.

Una oferta turística molt variada per passar una Setmana Santa a prop de casa, gaudint de la natura, practicant esport, assistint a espectacles singulars, descobrint el patrimoni cultural o tastant la gastronomia del Baix Llobregat. 

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.