El Modernisme i les flors

El Modernisme i les flors
07/02/2021 - 09/05/2021 Terrassa

A l'exposició "El Modernisme i les flors. De la natura a l’arquitectura" podràs conèixer de primera mà com d'important va ser la natura en la inspiració dels artistes modernistes catalans.

On?

Centre de Documentació i Museu Tèxtil

C/ Salmerón, 25 -

 

Entre finals del segle XIX i començaments del segle XX, la natura va ser la gran musa i font d’inspiració d’arquitectes i artistes. Per Europa es va estendre un nou estil que rebé diferents noms; tot i  que genèricament s’anomenà Art Nouveau, a Catalunya es va dir Modernisme. El món vegetal era el repertori més utilitzat d’aquest nou estil que difonia valors com la llibertat creativa, la fantasia, la línia corba i la sensualitat. Façanes i interiors es cobrien de flors, fulles i tiges en forma de vitrall, de ferro, de ceràmica o de mosaic.

Una exposició itinerant organitzada per l’Oficina de Patrimoni Cultural de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, el Museu d’Art de Cerdanyola i Museus d’Esplugues de Llobregat. La seva itinerància s’emmarca dins dels programes de suport de la Xarxa de Museus Locals, instrument de cooperació entre la Diputació de Barcelona i els ajuntaments amb museus municipals.

Visita lliure i gratuïta per a tots els públics; places limitades a l’aforament de la sala. 

L’exposició es podrà visitar fins el 9 de maig del 2021. Per a més informació, contacteu amb:  auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.