Festa de l'Arròs

Festa de l'Arròs a Sant Fruitòs
23/02/2020 Sant Fruitós del Bages

Un bon àpat dels rics per als pobres per afrontar l'abstinència de la Quaresma. Aquest és l'origen de la Festa de l'Arròs que enguany arriba amb novetats. Vine a tastar l'arròs i a maridar-lo amb els millors vins DO Pla de Bages!

Antigament, s'anomenava la sopa dels pobres i eren els rics qui pagaven l'àpat. A principi del segle XX es va començar a introduir l'arròs i l'agutzil era l'encarregat de recollir de les cases els ingredients que cadascú podia aportar al festí. A partir dels anys 60, ja es coneix com la Festa de l'Arròs. Fins llavors, era un bon àpat de carnaval que tenia com objectiu encarar la Quaresma. La festa ha evolucionat, però si hi vas, t'adonaràs que el que no ha canviat és que en sortiràs ben tip.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.