Festa de la Caldera

Festa de la Caldera a Montmaneu
23/02/2020 Montmaneu

Si per carnaval vols menjar bé, a Montmaneu trobaràs la millor escudella barrejada. Vine a la Festa de la Caldera a viure i gaudir d'un Carnaval Rural!

A primera hora s'encenen les calderes. Quan arrenquen el bull es carreguen de botifarra, trossos de cansalada, arròs, fideus i altres ingredients. Mentre bull, es passa l'estona jugant a les bitllets catalanes. Aquest és el protocol que se segueix des de fa segles a l'inici de la Festa de la Caldera de Montmaneu. Una celebració que té lloc per carnaval, quan són típics els àpats contundents abans de la Quaresma. Vine al que també es coneix com el Carnaval Rural de Catalunya!

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.