Festa de la Ratafia

16/11/2019 Igualada

La ratafia és un dels licors més populars dels Països Catalans, elaborat bàsicament amb nous verdes, plantes i espècies macerades en aiguardent. 

On?

Igualada

Una beguda alcohòlica preparada amb fruites i herbes aromàtiques, recollides, segons la tradició, la nit de Sant Joan. Igualada  celebra aquesta singular festa i concurs de ratafies a la tardor,  consolidat ja com una proposta gastronòmica de qualitat. Una ocasió única per conèixer, degustar i recollir receptes casolanes d'aquest licor.

A la festa trobaràs també moltes activitats relacionades amb aquest licor: xerrades divulgatives,  tast popular i actuacions musicals a la taverna.

Amics de la Ratafia de l'Anoia

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.