Festes de Serralavella

Festes de Serralavella
18/03/2020 - 22/03/2020 Ullastrell

Ous, ametlles i dolços. Això és el que aconseguia la mainada d'Ullastrell durant les Festes de Serralavella. No et perdis aquesta peculiar benvinguda a la Vella Quaresma.

Antigament, el quart dimecres de Quaresma, la canalla visitava les cases cantant la cançó de Serralavella mentre serraven per la meitat un tronc que representava la Vella Quaresma. Els donaven ous, ametlles i dolços. Així feien una pausa dels 40 dies d'abstinència de la Quaresma. Ullastrell ha adaptat aquesta tradició a les Festes de Serralavella. Ara hi ha una celebració central amb activitats infantils el dissabte, però els nens segueixen trucant a les portes. Ja sabeu què volen...!

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.