Festival Internacional de Pallassos

Festival de Pallassos a Cornellà
14/10/2018 - 21/10/2018 Cornellà de Llobregat

Pallassos i pallasses d'arreu del país i de més enllà arriben a Cornellà per instal·lar-s'hi una setmana. Amb un programa més proper que mai. Vols riure sense parar? 

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat és un esdeveniment que va néixer per homenatjar al pallasso català Charlie Rivel. Considerat un dels festivals més importants d'Europa, cada dos anys reuneix els professionals més prestigiosos del món de les rialles. Hi pots veure des dels pallassos de circ més tradicionals fins als espectacles més innovadors passant per les actuacions de carrer. Vegis el que vegis, si véns, segur que no podràs deixar de riure!

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.