Festes tradicionals, activitats culturals, itineraris guiats a la natura... Si vols estar al dia de l'agenda del cap de setmana a les comarques de Barcelona, no t'ho perdis!

Tasta Osona

Tasta Osona
17/06/2017 - 30/12/2017 Pobles i ciutats d'Osona

Tens ganes d'assaborir exquisits productes de la terra, viure experiències inoblidables i gaudir del plaer de menjar bé? Si la resposta és sí, no et pots perdre Tasta Osona!

Una de les característiques de la comarca d'Osona és el seu ric patrimoni gastronòmic i el seu important teixit productiu entorn dels productes locals. Des dels coneguts embotits fins a infusions amb herbes aromàtiques, passant per l’ampli ventall de formatges, el pa de pessic de Vic, la tòfona negra, la castanya de Viladrau, la recuperació de blats antics i de varietats autòctones d’horta, el pa d’Osona, entre molts altres.

A banda d’assaborir els productes més autèntics, amb ‘Tasta Osona’ també, volem que experimentis i visquis experiències úniques amb la parella, la família o els amics.

En definitiva, amb la nova campanya ‘Tasta Osona’ podràs assaborir l’essència gastronòmica de la comarca i compartir extraordinàries experiències amb tota la família!

 

 Web

Documents adjunts