Festa de la Tardor i Fira Medieval

26/10/2019 - 03/11/2019 Sant Esteve de Palautordera

Que el fred de la tardor no et faci quedar a casa! Vine a la Festa de la Tardor i Fira Medieval de Sant Esteve de Palautordera. Submergeix-te en el seu passat medieval!

Quan arriba el fred, Sant Esteve de Palautordera no es queda a casa. La Festa de la Tardor i la Fira Medieval són dues celebracions complementàries que omplen el poble de vida durant la festa major. Castanyes, moniatos, jaquetes... no hi falta cap símbol de tardor. La guerra de bombardes i la cursa de llits han tornat a agafar el protagonisme que havien tingut fa anys. A més, ara tot arriba ambientat en l'època medieval amb una fira que fa demostracions d'oficis i tallers!

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.