Fira de Nadal i del Torró Artesà

Fira del torró artesà de Cardedeu
13/12/2019 - 15/12/2019 Cardedeu

A Cardedeu tenen un torró amb nom propi, el Torró Borrego, un producte típic de la vila que elaboren les pastisseries locals. Vine a la fira i abasteix-te dels torrons per endolcir el Nadal!

Torró de crema, de massapà farcit de fruita confitada, de crocant dur, tou d'ametlles picades... Són els torrons artesans de Cardedeu més tradicionals que pots trobar a la Fira de Nadal i del Torró Artesà. Però també hi ha els més moderns fets de xocolata, coco i altres ingredients i els típics del poble vallesà elaborats amb la massa del tradicional borrego. No t'oblidis de fer una volta per la fira nadalenca on hi trobaràs tots els elements de decoració per passar un Nadal ben acollidor.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.