Jornada Plantes Oblidades

Jornades Gastronòmica Plantes Oblidades
25/03/2017 - 26/03/2017 Igualada

Recupera els gustos, les aromes i les textures que experimentaven els nostres avis quan consumien les mal anomenades “males herbes”. Un cap de setmana que t'ensenyarà els usos tradicionals de la vegetació.

On?

Espai Cívic Centre

La Jornada te com a objectiu de donar a conèixer els usos tradicionals de la vegetació i els projectes que avui en dia treballen amb aquestes espècies i usos. 

Un programa ple d’activitats que et permetran introduir-te en uns gustos ja oblidats i en un estil de vida més saludable i sostenible de forma amena i divertida. 

El programa consta de cinc tipus de tasts, cicle de deu xerrades tècniques, una quinzena de tallers, una vintena de presentacions de projectes, una fira de productes silvestres i varietats tradicionals oblidades amb 50 expositors els quals oferiran també degustacions dels seus productes, una sortida etnobotànica, un espai on els avis ens explicaran directament allò que han aprés al llarg dels anys, un dinar silvestre, cinc demostracions de cuina i moltíssim més.

Més informació, a la pàgina web.

Documents adjunts

Al mapa


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.