Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró

14/03/2019 - 28/04/2019 Mataró

Pèsols amb sèpia i patates, un plat guisat de cuina mediterrània que té les seves pròpies jornades a Mataró.

Combinant les sèpies que es pesquen a la costa del Maresme i els pèsols i les patates que es conreen a la Serralada del litoral, Mataró ha creat el seu propi plat. I no només això, sinó que li dedica unes jornades gastronòmiques. Si vols tastar el plat de Mataró només cal que t'acostis a un dels restaurants de la ciutat que hi participen!

 Web

Documents adjunts


Subscriu-te al butlletí turístic:

  • Butlletí setmanal, cada dijous a la teva bústia de correu.

  • Plans per al cap de setmana a prop de Barcelona.

  • Activitats singulars, gratuïtes o molt econòmiques.

  • Rutes familiars i activitats de descoberta de la natura.

  • Oci, cultura i natura.