La Patum

19/06/2019 - 23/06/2019 Berga

A La Patum hi conflueixen instants de misteri, d'alegria, de passió, de goig... Explicar què és, resulta difícil. S'ha de viure. T'animes a experimentar-ho? Vine a Berga i viu la festa dels sentits i dels sentiments. És patrimoni de la Humanitat!

Nascuda i derivada de les antigues representacions de teatre medieval, on els dimonis i les bèsties ballen encisats pel retruny dels timbals i sota el foc, la Patum no només la conformen les comparses i els salts, sinó també tota la gent que s'aglutina, ballant, a la plaça de Sant Pere. I és precisament quan a la plaça ja no hi cap ni una agulla, que conflueixen sentiments de misteri, d'alegria, de passió, de recolliment...  Aquesta és la particular manera de celebrar el Corpus a Berga.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.