Land Rover Party a Les Comes

30/09/2017 - 01/10/2017 Súria

Esdeveniment per a tots els amants de la marca Land Rover. Esperit familiar, proposant un cap de setmana ple d’activitats per a tota la família.

 

On?

Les Comes

Crta. C55 km 43,5 - Tel. 902 40 50 61

La passió per la marca Land Rover és el fil conductor de la trobada on els participants posen a prova els seus vehicles per les pistes. La Land Rover Party és un bon lloc per descobrir totes les novetats del sector, així com les noves gammes de vehicles Land Rover 4x4. Any rere any, els visitants van en augment, amb més de 2.200 a l’última edició.

La finca Les Comes, amb 518 hectàrees de terreny i més de 60 km de pistes forestals, és un lloc ideal per dur a terme aquest esdeveniment.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.