Mercat de Nadal Can Alemany

30/11/2019 - 08/12/2019 Santa Margarida de Montbui

Si voleu trobar decoració i artesania nadalenca exclusiva, el Mercat de Nadal de Can Alemany és una cita indispensable. La masia catalana del segle XVI es veu impregnada de l'autèntic ambient nadalenc inspirat en els principals mercats de Nadal d'arreu d'Europa.

On?

Can Alemany

Carretera de Valls c37 (km. 60) -

Can Alemany és una masia catalana del segle XVI, ubicada en un entorn rústic i molt privilegiat sota la Tossa, a només 10 minuts d'Igualada, que per aquestes dates es converteix en una trobada familiar que pretén recuperar l'esperit nadalenc tradicional, potenciant els objectes decoratius fets a mà i de casa.

Al Mercat de Nadal de Can Alemany hi trobareu un ampli ventall de regals originals i fets a mà, ornamentació de Nadal, productes de la terra. A més, es programen diversos tallers per a nens i adults, amenitzats amb música per a tots els gustos.

 Web

Documents adjunts

Al mapa


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.