Neteja de la platja del Semàfor

Platja del Semàfor del Prat
16/02/2020 El Prat de Llobregat

Les platges de ca l'Arana, el Semàfor i Carrabiners s'han de netejar i preparar perquè els ocells hi puguin fer els seus nius. T'hi apuntes?

On?

Espais Naturals del Riu

Les platges de ca l’Arana, a prop de la desembocadura del Llobregat, i les de Carrabiners i Semàfor són molt valuoses pels hàbitats que les conformen i la biodiversitat que alberguen. Aquestes platges del litoral pratenc només es netegen a la tardor i principis de l’hivern, just abans de l’època de nidificació dels ocells, i manualment, per no malmetre la seva vegetació i no afectar la fauna. Amb la finalitat de condicionar aquestes platges per a la nidificació dels ocells, i donat que la darrera setmana el pas del temporal Gloria ha deixat un rastre de residus molt abundant al nostre litoral, us convidem a participar en una jornada de neteja manual d’aquestes platges el diumenge 16 de febrer.

És una activitat gratuïta i pensada per a tots els públics. Es recomana dur roba i calçat adequat. Cal dur esmorzar i aigua (evitar envasos d'un sol ús).

Punt de trobada: Aparcament Espais Naturals del Riu
Horari: 10.30 h a 13.30 h

 Web

Documents adjunts

Al mapa


 

 

El servei d'agenda de www.barcelonaesmoltmes.cat queda temporalment fora de servei. Les activitats d'interès turístic que s'hi mostren no estan actualitzades.

Subscriu-te al butlletí turístic:

  • Butlletí setmanal, cada dijous a la teva bústia de correu.

  • Plans per al cap de setmana a prop de Barcelona.

  • Activitats singulars, gratuïtes o molt econòmiques.

  • Rutes familiars i activitats de descoberta de la natura.

  • Oci, cultura i natura.