Neteja de la platja del Semàfor

Platja del Semàfor del Prat
16/02/2020 El Prat de Llobregat

Les platges de ca l'Arana, el Semàfor i Carrabiners s'han de netejar i preparar perquè els ocells hi puguin fer els seus nius. T'hi apuntes?

On?

Espais Naturals del Riu

Les platges de ca l’Arana, a prop de la desembocadura del Llobregat, i les de Carrabiners i Semàfor són molt valuoses pels hàbitats que les conformen i la biodiversitat que alberguen. Aquestes platges del litoral pratenc només es netegen a la tardor i principis de l’hivern, just abans de l’època de nidificació dels ocells, i manualment, per no malmetre la seva vegetació i no afectar la fauna. Amb la finalitat de condicionar aquestes platges per a la nidificació dels ocells, i donat que la darrera setmana el pas del temporal Gloria ha deixat un rastre de residus molt abundant al nostre litoral, us convidem a participar en una jornada de neteja manual d’aquestes platges el diumenge 16 de febrer.

És una activitat gratuïta i pensada per a tots els públics. Es recomana dur roba i calçat adequat. Cal dur esmorzar i aigua (evitar envasos d'un sol ús).

Punt de trobada: Aparcament Espais Naturals del Riu
Horari: 10.30 h a 13.30 h

 Web

Documents adjunts

Al mapa


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.