Neteja platja Ca l'Arana

Platja de ca l'Arana
23/11/2019 El Prat de Llobregat

Vine en família a la neteja de la platja protegida de Ca l'Arana. Un espai on viuen i nidifiquen espècies de gran importància com el corriol camanegre.

On?

Platja de Ca l'Arana

Espais Naturals del Riu -

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus - Clean Up Europe, vine i participa en una activitat consistent en la retirada manual de residus a la platja protegida de Ca l’Arana (Espais Naturals del Riu).

A les platges protegides viuen i nidifiquen espècies de gran importància, com el corriol camanegre. És per això que la neteja es fa de forma manual i fora de l’època de nidificació. Aquest sistema de neteja permet retirar els elements, sobretot plàstics, portats pel mar i que prèviament han abocat les persones, deixant-hi els elements vegetals que arriben de forma natural a la sorra i que serveixen d’aliment a les aus que hi habiten. 
Aquesta activitat està pensada per a totes les edats, tanmateix tingueu en consideració que caldrà caminar aproximadament dos kilòmetres per arribar fins aquesta platja (i tornar). Cal dur esmorzar i aigua (i recordeu dur envasos reutilitzables).
Activitat gratuïta (Places limitades) Inscripció: T. 93 479 32 01 /administracio@consorcidelta.org 

 

 Web

Documents adjunts

Al mapa


 

 

El servei d'agenda de www.barcelonaesmoltmes.cat queda temporalment fora de servei. Les activitats d'interès turístic que s'hi mostren no estan actualitzades.

Subscriu-te al butlletí turístic:

  • Butlletí setmanal, cada dijous a la teva bústia de correu.

  • Plans per al cap de setmana a prop de Barcelona.

  • Activitats singulars, gratuïtes o molt econòmiques.

  • Rutes familiars i activitats de descoberta de la natura.

  • Oci, cultura i natura.