Poesia i +

Poesia i +
02/07/2020 - 12/07/2020 Caldes d'Estrac

Torna el festival Poesia i+ a Caldes d'Estrac! Un festival únic en què la poesia es bolcarà a la música, l'escena i les arts. No podràs dir que la poesia és avorrida, et sorprendrà!

On?

Fundació Palau

Carrer de la Riera, 54 -

Impulsat pel poeta Josep Palau i Fabre, el festival Poesia i + té la intenció d'acostar els poemes a d'altres disciplines artístiques. Música, art, vídeo... mescles creatives que, amb la poesia, aconsegueixen una altra dimensió. Artistes contemporanis que reciten en un escenari incomparable: el pati de la Fundació Palau i el parc de Can Muntanyà, tots dos amb unes vistes envejables de Caldes d'Estrac i el Mediterrani. No podràs dir que la poesia és avorrida! 

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.