Sitgestiu Cultural

Sitgestiu 2020
16/07/2020 - 27/09/2020 Sitges

Aquest estiu torna el Sitgestiu Cultural, amb cultura i experiències a Sitges. Gaudeix dels concerts, visites nocturnes, exposicions temporals, tallers familiars i cinema a la fresca!

On?

Sitgestiu Cultural 2020

Museus de Sitges -

Aquest estiu torna el Sitgestiu Cultural del 16 de juliol al 5 de setembre amb 3 concerts de clàssica, 2 espectacles d’òpera, 2 concerts de jazz, 1 recital poètic, 4 visites amb el cel i la lluna.
3 museus, 3 exposicions temporals, 2 tallers familiars, 1 cinema a la fresca i 2 activitats paral·leles.

L’any 2020 quedarà gravat a la memòria de tothom, com l’any en què va aparèixer la Covid-19 i ens vam haver de distanciar i confinar. Aquesta malaltia, i les mesures per a contenir-la, han posat en risc la celebració del Sitgestiu 2020.

Per tot plegat, hem adaptat el programa a les noves circumstàncies, tot traslladant la majoria d’activitats a l’aire lliure i vetllant per garantir les màximes condicions de seguretat, i oferint noves activitats que puguin interessar públic ben diferents. Un munt d’activitats per gaudir de la cultura.

Amb venda anticipada d’entrades.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.