Visita virtual a La Pedrera

La Pedrera - Casa Milà
21/05/2020 - 31/12/2020 Barcelona


Aquests dies pots recórrer La Pedrera des de casa teva a través d'una visita virtual a l'edifici en 360º. Visita el terrat, l'exposició Gaudí, el pis dels veïns, els patis... i tots els espais de la Casa Milà!

On?

La Pedrera, Casa MIlà

El Parc Güell, el Palau Güell i la Casa Milà són els edificis construïts per Antoni Gaudí que abans es van incorporar a la Llista del Patrimoni Mundial. Va ser el 1984, i el seu reconeixement per part de la UNESCO va ajudar a que el talent excepcional de l'arquitecte modernista fos valorat a nivell internacional. 

La Casa Milà (1906-1912) és l'edifici civil més emblemàtic de Gaudí, tant per les seves innovacions constructives i funcionals com per les solucions ornamentals i decoratives. Es tracta d’una obra d’art total que ara tens al teu abast!

 Web

Documents adjunts

Al mapa


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.