Et proposem gaudir de les comarques de Barcelona des de casa teva i inspirar-te amb noves idees per a futures escapades, descobrint el territori, la natura i la culturano t'ho perdis!

Cerca
Baix Llobregat - Som el teu estiu
12/06/2020 - 09/09/2020 Comarca del Baix Llobregat

El Baix Llobregat SOM EL TEU ESTIU!

Somies un estiu ple d’aventures? Entra a la pàgina de turisme del Baix Llobregat on hi trobaràs més de 100 propostes! Activitats a la natura, gastronomia, platja, espectacles, en família... no t'ho perdis!

04/07/2020 - 31/08/2020 Santa Coloma de Cervelló

La Cripta Gaudí reobre les seves portes!

La Cripta Gaudí declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, ha reobert les seves portes amb totes les mesures de seguretat i amb interessants descomptes! 

Nau Gaudí de Mataró
01/08/2020 - 31/10/2020 Mataró

Vapors, fàbriques i cooperatives del Mataró industrial

Us proposem descobrir els inicis de la industrialització a Mataró i conèixer algunes de les fàbriques emblemàtiques de la ciutat amb aquesta visita.

21/06/2020 Santa Maria de Miralles

Visita guiada al Castell de Miralles

El Castell de Miralles s’encimbella al bell mig de la serra de Miralles-Queralt.

Castell de Miralles
23/08/2020 Santa Maria de Miralles

Visita guiada al Castell de Miralles

El Castell de Miralles s’encimbella al bell mig de la serra de Miralles-Queralt.

16/08/2020 Igualada

Igualada Medieval

Igualada és una ciutat coneguda per ser un centre industrial, però molt abans creix al voltat d’una cruïlla de camins. Descobreix la capital de l'Anoia amb aquesta visita guiada!

A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.

Més propostes!

 

Res dura per sempre. Ens Retrobem al Berguedà

 
   
 
 

Ben aviat... #EnsRetrobemalBerguedà   Mira el vídeo!

 
 

El joc de la diversitat dels parcs

 
   
 
 

Juga en família des de casa per descobrir la diversitat patrimonial dels espais naturals que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals i entendre així la necessitat de gestionar el territori.

 

 

 

S'estan mostrant 1 - 2 de 10 resultats.