L'Ou de Reig

L'aposta per una cuina molt arrelada a la terra és una dels trets d'identitat d'aquest hostal, batejat precisament amb el nom d'Ou de Reig (Amanita cesarea) en homenatge a una de les espècies de bolet més cotitzades. Especialitats com la cua de bou guisat, el bacallà amb confitura de tomàquet, els raviolis de bolets o el mató amb cabell d'àngel conformen la carta, en què hi predomina una cuina sense floritures, que se serveix acompanyada d'una bona selecció de vins catalans. Un menjador exterior permet assaborir els plats a l'aire lliure quan fa bon temps.L'edifici, format per dos grans cossos, està precedit per un pati enjardinat i unit a una bona mata de bosc, molt característica del paisatge del Montseny. La vegetació és molt visible des de les set habitacions d'aquest establiment, pintades amb colors molt actuals: blau, verd herba, terra... i en alguns casos presidides per grans llits amb dosser. Totes compten amb bany i televisor. L'hostal ofereix el recer d'una sala d'estar per passar una estona de conversa i preparar alguna excursió per la zona, com les que travessen el parc natural del Montseny, declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO, o les que arriben a les vives aigües del riu Tordera.
ProvaN. Registre HB-003771 ProvaClassificació
Edifici històric
Tipus d'establiment
Hostal o pensió
Situació
Entorn rural
Muntanya
Serveis
Caixa de seguretat
S'accepten targetes
Servei d'esmorzars
Servei de menjador
Instal·lacions
Bar
Internet
Jardí
Parc infantil
Restaurant
Sala de convencions
Bar
Internet
Jardí
Parc infantil
Restaurant
Sala de convencions

Al mapa