Tall de Conill

Fundat el 1904, Tall de Conill és tota una institució a Capellades i la comarca de l'Anoia gràcies al seu restaurant, que compta amb una llarga trajectòria en el mon de la restauració i que, amb la seva aposta per la cuina mediterrània posada al dia, ha rebut nombrosos reconeixements institucionals, com el Diploma Turístic de la Generalitat de Catalunya (1990) i la Medalla al Mèrit Turístic (1992). A més, és present a la prestigiosa Guia Michelin des de l'any 1980. En l'actualitat dirigeix el restaurant el xef Jaume Saumell, descendent dels fundadors i format a alguns dels restaurants més prestigiosos de Barcelona i França.L'hotel ofereix habitacions amb bany, televisió, caixa forta i minibar, i disposa de sala de reunions i un agradable jardí amb arbres centenaris. Tall de Conill destaca també pel seu emplaçament estratègic, a poc més de cinquanta quilòmetres de Barcelona, a trenta de la muntanya de Montserrat i a quaranta de la costa del Garraf.
ProvaN. Registre HCC-000641 ProvaEstrelles
2 estrelles
Tipus d'establiment
Hotel
Situació
Centre ciutat
Serveis
S'accepten targetes
Servei de menjador
Transport pùblic proper
Instal·lacions
Aparcament
Ascensor
Jardí
Sala de convencions
Aparcament
Ascensor
Jardí
Sala de convencions

Al mapa