Can Xurrades

Rafa Martínez va fundar, l'any 1997, la taverna Can Xurrades, al barri de Gràcia de Barcelona. Des d'aleshores, la seva gastronomia ha evolucionat i variat molt. En la seva actual ubicació, s'ha convertit en un selecte restaurant, que destaca per oferir una de les carns més exclusives del món: el bou de la raça sayaguesa. També té un laboratori d'experimentació, on el xef investiga camins d'innovació culinària.Tot i que l'especialitat que més sobresurt és la mitjana de bou, la carta de Can Xurrades inclou moltes altres opcions. Hi ha tapes creatives, com la que va guanyar el premi Estrella Damm a la Millor Tapa, entrants elaborats amb productes de proximitat, diverses receptes de bacallà, postres casolanes i, per descomptat, carn a la brasa de carbó d'alzina. El celler de la casa està format per més d'un centenar de referències de vins, caves i xampanys d'una gran varietat de denominacions d'origen i anyades.
Preu mitjà
Alt
Situació
Centre ciutat
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Carta de vins
Climatitzat
Sommelier

Al mapa