Cellers Carol Vallès

Els Carol tenen una llarga tradició familiar en el conreu de la vinya i en l'elaboració de vi i de cava per al consum propi. L'any 1996 van decidir donar a conèixer aquesta tradició a altres persones i començar a comercialitzar l'excel·lent cava que produïen. Actualment, produeixen una xifra limitada de 50.000 ampolles, que el mateix Joan Carol desgorja de manera manual. La visita als Cellers Carol Vallès comença a les 10 hectàrees de vinya pròpia de què disposen. Tot passejant per aquesta zona aïllada i tranquil•la del terme de Subirats, allunyada de les carreteres principals, es poden apreciar millor els matisos dels ceps. Aquí es poden descobrir les diferències entre raïms de les varietats que conreen: xarel·lo, macabeu i chardonnay. Per elaborar els seus productes, també compren raïm a altres viticultors. El recorregut continua a la petita i atapeïda cava de la masia, on s'explica el procés complet d'elaboració del cava mentre es mostren els estris necessaris per dur-lo a terme. Com el procés, la visita acaba a la línia de desgorjament, on les ampolles són deslliurades dels sediments, tapades i etiquetades. Abans d'anar-se'n, els visitants poden degustar els productes de la casa.
Varietat del Celler
Chardonnay
Macabeu
Parellada
Pinot noir
Xarel·lo (pansa blanca)
Denominació d'Origen
Cava
Segells i certificacions Compromís Biosphere

Al mapa