Slow food
-
Sal i Pebre
Restaurants Costa BarcelonaSal i Pebre és un restaurant tradicional ubicat al centre de Cabrils. Està especialitzat en cuina catalana i de mercat, tradicional però amb tocs de modernitat, i elaborada amb productes de temporada. Ofereix múltiples opcions de menús i una carta variada.
-
La Pizzeria de l'Hort
Restaurants Costa BarcelonaEl multiespai gastronòmic de L'Hort de Cabrils és una gran masia tradicional que acull quatre locals gastronòmics diferents, un dels quals és La Pizzeria de l'Hort, un restaurant de cuina italiana que serveix pizzes i pastes artesanals, 'risottos', 'carpaccios'...
-
Pizzeria Estrac
Restaurants Costa BarcelonaLa Pizzeria Estrac fa una interpretació molt personal i creativa de les pizzes i la pasta italianes. Aquest restaurant de Caldes d'Estrac fusiona la gastronomia italiana amb els productes i les receptes de la nostra terra, i ofereix una carta única i molt treballada.
-
Tempo de l’Hort
Restaurants Costa BarcelonaEl Tempo de l'Hort és un dels quatre establiments que conformen el multiespai gastronòmic de L'Hort de Cabrils. Està dedicat a la cuina catalana de mercat i gurmet, i converteix les receptes més tradicionals en creacions modernes.
-
La Nova Fonda
Restaurants Costa BarcelonaLa Nova Fonda ha renovat la seva cuina per convertir-se en un restaurant de fusió de gastronomia mediterrània i asiàtica, amb una carta plena de tocs personals i innovacions creatives. El local es troba al centre d'Argentona.
-
Nui Beach
Restaurants Costa BarcelonaEl Nui Beach és un elegant restaurant de platja situat just al davant del mar, a la platja de Calella. Serveix arrossos i plats de peix fresc, tapes, aperitius i còctels, i ofereix al comensal diverses experiències culinàries amb vistes al Mediterrani.
-
Tête-à-tête
Restaurants Costa BarcelonaEl Tête-à-tête és un encantador bistrot ubicat al centre de Caldes d'Estrac. Ofereix un bon assortit de formatges francesos, taules d'ibèrics i plats de picar, així com amanides, torrades i una gran varietat de 'carpaccios' de carn, peix i verdura.
-
El Taller
Restaurants Costa BarcelonaUn antic taller de fusteria és avui un dels restaurants més emblemàtics i tradicionals de Caldes d'Estrac. El Taller, regentat per la mateixa família Vives que antigament es dedicava a la fusteria, serveix carn a la brasa i altres plats típics de la gastronomia catalana.
-
Nishiki
Restaurants Costa BarcelonaÉs el primer restaurant japonès de Mataró i també del Maresme. El Nishiki serveix algunes de les especialitats més típiques de la gastronomia tradicional japonesa, entre les quals no falta una gran varietat de 'sushi', 'sashimi', tempures i altres delícies.
-
Hapo Sake
Restaurants Costa BarcelonaEl Hapo Sake proposa als comensals un trio immillorable: 'sushi', 'sake' i còctel. Són els tres pilars d'aquest restaurant exclusiu de Mataró, especialitzat en l'alta gastronomia japonesa, maridada amb els 'sakes' més selectes del seu celler especialitzat, i culminada amb un còctel d'autor.