Slow food
-
Backstage
Restaurants Costa BarcelonaLes hamburgueses del Backstage són molt conegudes i reconegudes. Varietat i preus assequibles fan d'aquest plat el producte estrella d'aquest restaurant, amb tot el sabor i estil dels Estats Units. També ofereix menús al migdia amb productes de mercat.
-
La Bretona
Restaurants Costa BarcelonaAutèntica creperia amb una extensa oferta tant en creps salades ('galettes') com dolces. Les elaboren amb ingredients de molt bona qualitat i ben combinats. Disposen d'una petita carta de cerveses i sidres artesanals.
-
Can Colomé
Restaurants Costa BarcelonaUna imponent masia del 1640 reconvertida en un restaurant ideal per a celebracions. Cuina casolana i catalana, amb especial cura del producte de temporada i proximitat. Carns a la brasa, calçots o carxofes no falten en un espai rústic però acollidor, que fa més de cinquanta anys que ofereix menjar a turistes i veïns del Papiol.
-
Nimbin
Restaurants Costa BarcelonaUn local informal i avantguardista. Una cuina internacional, de fusió i arriscada. El Nimbin és un restaurant diferent. Aposta per plats vinguts d'arreu del món, sense deixar de banda el producte de proximitat. En pocs anys s'ha convertit en un referent entre els restaurants del municipi.
-
Can Pizza
Restaurants Costa BarcelonaEl secret d'aquesta pizzeria és al forn de llenya i en la fermentació de les masses de les seves pizzes, fet que els dona un toc cruixent que fa que les serveixin també sense mozarella o sense tomàquet. Pizzes Alcapone, Carbonara o, quan és temporada, la carxofa, són les seves estrelles. Però, a més, en el seu ampli local serveixen calamars, musclos, carns i plats típics de la cuina transalpina.
-
El Capitán Garfio
Restaurants Costa BarcelonaAmb un producte fresc, portat de bon matí des del mercat, la marisqueria El Capitán Garfio ofereix plats amb marisc, peix i carn de proximitat i qualitat. Plats de tota la vida amb el marisc com a protagonista. Però també té espai, en aquest ampli i espaiós local, per als arrossos, com el de Pota Blava amb carxofes.
-
Cal Manelet
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant Cal Manelet ofereix un ampli ventall de plats de la cuina tradicional catalana elaborats de forma casolana. Entre les seves especialitats, hi ha els plats típics de la zona del Garraf, com el xató o el bull de tonyina. També tenen menús diaris i un menú especial per a calçotades. S'ubica en una casa pairal, al municipi de Canyelles.
-
El Racó d'en Pinilla
Restaurants Costa BarcelonaDes del 1984, El Racó d'en Pinilla ofereix la seva cuina catalana tradicional a Cubelles. És un establiment molt acollidor i adient per fer petites celebracions, dinars familiars o d'empresa. Entre les seves propostes, destaquen els arrossos i també plats típics com el xató. Tenen menús abundants, carta i tapes.
-
Mesón El Pueblo
Restaurants Costa BarcelonaEl Mesón el Pueblo ofereix una acurada selecció de productes artesanals de la geografia espanyola, com formatges, embotits i pernil ibèric, així com plats típics com fabada asturiana, braó de xai o lacon. El seu aspecte i ambient és rústic, càlid i acollidor.
-
Rustic
Restaurants Costa BarcelonaAmb una àmplia experiència en el món de la restauració, Virgili Contero va tenir clar que volia un restaurant amb un toc d'autor i un cert risc. El 2003 va néixer Rustic, que es convertiria en poc temps en un referent en la cuina d'autor i europea a la zona. Amb el seu 'germà petit', el Dolmar, més dedicat a tapes, formen una parella ideal per degustar una cuina de proximitat i creativa.