Slow food
-
El Peixet
Restaurants Costa BarcelonaEl Peixet és un dels millors exemples de la cuina marinera més tradicional. Aquest restaurant de Cubelles, amb unes boniques vistes al Mediterrani, ofereix plats on predominen els arrossos, el peix i el marisc. Tots ells estan fets amb ingredients de qualitat i amb una matèria primera que obté amb les embarcacions del mateix establiment.
-
Mesón Galicia
Restaurants Costa BarcelonaFundat l'any 1992, el restaurant marisqueria Mesón Galicia basa la seva cuina en el marisc fresc i la carn amb denominació d'origen gallega. Ostres, cloïsses, gambes, percebes... crus o fets a la brasa de llenya combinat amb les seves carns amb denominació d'origen gallega o el pop a Feira no falten a la seva carta.
-
Arrels
Restaurants Costa BarcelonaAquest restaurant ofereix una cuina tradicional amb tocs moderns que protagonitzen tant les textures com els sabors. L'Arrels, ubicat a la localitat de Begues, té una decoració clàssica, aparcament gratuït al mateix carrer i un ambient acollidor.
-
Boig
Restaurants Costa BarcelonaRestaurant elegant, però acollidor, amb una carta acurada que combina tapes i plats amb receptes de la cuina catalana, mediterrània i internacional. Tenen diferents menús de degustació i organitzen esdeveniments com sopars i dinars d'empresa o casaments de petit comitè.
-
Les Voltes
Restaurants Costa BarcelonaRestaurant que ofereix cuina tradicional catalana, amb la qualitat que garanteix una acurada selecció de la matèria primera, amb productes frescos i de temporada. Està ubicat en una casa de carrer antiga i manté el caràcter rústic, càlid i acollidor.
-
Clàssic Canyelles
Restaurants Costa BarcelonaCuina de mercat abundant i de qualitat. Així és la proposta gastronòmica del Clàssic Canyelles, un establiment acollidor i informal, però a la vegada elegant. De la seva carta, cal destacar els plats de carn a la planxa i també les seves variades tapes.
-
Sol Dorado
Restaurants Costa BarcelonaRestaurant d'aspecte rústic a l'interior, però amb molta llum natural. Ofereix una carta variada i que canvia segons la temporada, amb plats com carns a la brasa, peix fresc o caragols.
-
La Esquinita del Mojito
Restaurants Costa BarcelonaUn trosset de Cuba a Sant Andreu de la Barca. Un local petit, ben decorat amb referències a la 'perla del 'Carib', música llatina, còctels caribenys i ambient jove. A més, una cuina no gaire abundant en plats, però sí contundent i amb productes de proximitat i receptes cubanes. Hamburgueses, entrepans, arròs o 'cachapitas' (coquetes de blat de moro) que et transportaran a Cuba, a les seves olors, als seus gustos, als seus sentits.
-
Nicasio
Restaurants Costa BarcelonaEspecialitat en carns gurmet com la mitjana de bou certificat, el Tomahawk Steak d'Hondarribia o la vaca vella gallega madurada quaranta dies. Carn de primera. I tot elaborat a la brasa. A més, tapes clàssiques com caragols, anxoves o pop, sense invents ni artificis. Contundent, però sense enganys. Un local petit, acollidor, perquè el comensal se senti com a casa.
-
The Mar Cristina
Restaurants Costa BarcelonaAmb vistes directes al mar Mediterrani, en ple passeig Marítim de Cubelles, The Mar Cristina ofereix una cuina variada que barreja les opcions més típiques de la gastronomia mediterrània amb d'altres de més internacionals. Tot això, en un ambient agradable i en un local que té una decoració diferent i amb tocs 'vintage'.