Slow food
-
Way (La Cugulera)
Restaurants Paisatges BarcelonaAquest modest establiment de Sant Quirze de Besora ofereix una carta de cuina casolana on destaquen les carns a la llosa. També s'hi fan esmorzars de forquilla i s'hi troben els productes habituals d'un bar: entrepans freds i calents.
-
Fonda Estrella
Restaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant de la fonda Hostal Estrella, al centre de Rupit, es poden degustar una gran varietat de plats de la cuina tradicional catalana, elaborats amb productes de proximitat i de temporada.
-
Ristol Viladecavalls
Restaurants Costa BarcelonaRistol Viladecavalls és un restaurant especialitzat en cuina tradicional catalana amb tocs moderns, que ofereix plats elaborats amb productes de màxima qualitat.
-
El Dinou
Restaurants Costa BarcelonaSituat a l'antiga casa del poeta Manel de Cabanyes, el restaurant El Dinou ofereix una cuina mediterrània amb plats catalans i elaborada amb productes de proximitat, frescos i de temporada.
-
Tarambana
Restaurants Costa BarcelonaTarambana és un restaurant de cuina mediterrània que ofereix una proposta gastronòmica a partir d'una extensa carta de plats elaborats amb productes ecològics, frescos i catalans.
-
La Fonda
Restaurants PirineusEl restaurant La Fonda forma part del càmping Berga Resort, al Pirineu de Barcelona, i està especialitzat en cuina típica del Berguedà.
-
Restaurant Conca del Ter
Restaurants PirineusSituat a la planta baixa de l'Hotel Sant Quirze de Besora, la seva oferta gastronòmica combina la cuina moderna amb la tradicional, elaborada amb productes de mercat i de proximitat.
-
El Cafè de la Casa de les Lletres
Restaurants BarcelonaCèntric restaurant especialitzat en cuina mediterrània elaborada amb productes ecològics i de proximitat. Està situat al costat de l'oficina de correus del barri Gòtic i disposa de terrassa amb vistes sobre la Barceloneta i el Port Vell.
-
La Fonda del Saumell
Restaurants Paisatges BarcelonaSituat a Vallbona d'Anoia, aquest restaurant es caracteritza per oferir una cuina tradicional amb tocs moderns i uns productes frescos, de temporada, ecològics i de proximitat.