Slow food
-
Gas 26
Restaurants Costa BarcelonaCarles Alonso, el xef de Gas 26, defineix la seva cuina moderna i elaborada com a creativa i d'autor, i no va errat, ja que ofereix una carta d'amanides, carns i peixos excel·lent i original. El local, situat a la zona de mar de Vilanova i la Geltrú, és petit i acollidor. Els vins de la carta són escollits i tastats un a un.
-
Roig Robí
Restaurants BarcelonaAquest restaurant de Barcelona, inaugurat l'any 1986, ofereix una cuina tradicional però revisada per ajustar-la als gustos actuals. Disposa d'una agradable terrassa interior enjardinada. Tenen menú diari, dos menús degustació i un per a grups.
-
GatBlau
Restaurants BarcelonaRestaurant de filosofia ecològica i sostenible, que ofereix cuina elaborada amb productes de temporada i de proximitat. Disposa de menú de migdia i de nit, de carta i de menú degustació. La decoració és acollidora, minimalista i lluminosa, amb predominança del color blanc.
-
4 Carreteres
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant 4 Carreteres fa més de 50 anys que ofereix una cuina tradicional catalana que utilitza productes de la terra, la qual cosa l'ha convertit en un punt de trobada familiar.
-
Restaurant Jardí Mar
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant Jardí Mar, que ofereix cuina catalana de mercat, es troba dins el mercat de la flor i la planta ornamental de Catalunya, a la localitat de Vilassar de Mar. Es poden degustar paelles i fideuàs, dorada o llobarro a la sal, però també carns a la brasa.
-
Jofama
Restaurants BarcelonaRestaurant de gerència familiar, amb més de cinquanta anys en funcionament, que ofereix cuina de mercat, tapes i plats tradicionals catalans. Disposa de terrassa.
-
Les Monges (Bremon)
Restaurants Paisatges BarcelonaLes Monges és el restaurant de l’hotel Bremon, situat en un històric edifici, antiga escola i convent de l’orde de les carmelites, al nucli antic de Cardona. Ha estat reconvertit per funcionar com a hotel i restaurant. L’establiment fa honor a aquest passat i amb una harmoniosa remodelació ha aconseguit que, a les seves taules i salons, encara s’hi pugui respirar l’ambient original.
-
Hostal de la Plaça
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant Hostal de la Plaça és un establiment emblemàtic amb dècades d'història regentat per la tercera generació de la mateixa família. La seva cuina, mediterrània però actualitzada i oberta, i sempre pendent de l'estacionalitat, surt a la llum en una antiga masia del segle XVII que ha estat restaurada.
-
Mare Nostrum
Restaurants Costa DauradaArrossos, fideus i tota mena de peix i marisc fresc, pastisseria artesana i una extensa carta de vins i caves fan del Mare Nostrum una parada gastronòmica obligada a Sitges. Ubicat just davant de la platja, és un restaurant molt familiar des que l’any 1950 Josep Martí i la seva dona Conxita el van posar en marxa en ple boom turístic.
-
Masia Bou
Restaurants Costa DauradaConsiderat per a molts com un autèntic temple del calçot, la Masia Bou és un dels establiments històrics de Valls. A més d'aquest producte tan típic de la comarca de l'Alt Camp, també ofereix una cuina plena de plats típics del país i també algunes propostes més atrevides i sofisticades. Restaurant de grans dimensions i estil rústic, i amb una terrassa ideal per a l'estiu.