Slow food
-
Ca l'Isidre
Restaurants Costa DauradaCa l’Isidre és un dels grans restaurants de Barcelona, amb una permanent aposta per la qualitat i pels productes que Montse Salvó i Isidre Gironés troben al mercat de la Boqueria. Ara, amb la incorporació de la seva filla Núria Gironés, el local no ha fet sinó créixer. Per les seves taules han passat personatges cèlebres que han gaudit de la seva cuina.
-
Amarena
Restaurants Costa BarcelonaEl nou equip de treball de l’Amarena, encapçalat per Rafael Montero, des de la sala, i Maxi Severo, des de la cuina, va iniciar el juny del 2014 una nova etapa. La cuina de temporada, al ritme de les estacions, dóna forma a aquest local, que té com a especialitat el foie gras al Pedro Ximénez.
-
El Mirall
Restaurants BarcelonaRestaurant de cuina catalana i internacional en un dels hotels més clàssics de Barcelona. Disposa de menjador principal, sales privades i ofereix serveis per a l'organització de banquets i esdeveniments.
-
Masia Bou
Restaurants Costa DauradaConsiderat per a molts com un autèntic temple del calçot, la Masia Bou és un dels establiments històrics de Valls. A més d'aquest producte tan típic de la comarca de l'Alt Camp, també ofereix una cuina plena de plats típics del país i també algunes propostes més atrevides i sofisticades. Restaurant de grans dimensions i estil rústic, i amb una terrassa ideal per a l'estiu.
-
Mare Nostrum
Restaurants Costa DauradaArrossos, fideus i tota mena de peix i marisc fresc, pastisseria artesana i una extensa carta de vins i caves fan del Mare Nostrum una parada gastronòmica obligada a Sitges. Ubicat just davant de la platja, és un restaurant molt familiar des que l’any 1950 Josep Martí i la seva dona Conxita el van posar en marxa en ple boom turístic.
-
Shunka
Restaurants BarcelonaAquest restaurant de cuina japonesa, de la mà d'Hideki Matsuhisa, ha consolidat una bona oferta basada en el producte fresc de la Mediterrània. La seva carta es basa majoritàriament en peix i marisc i ofereix un menú degustació.
-
Braseria Les Caves
Restaurants Costa BarcelonaLes Caves és un negoci familiar molt conegut a la població, Calella, fundat l'any 1992 i especialitzada en cuina casolana, cuina a la brasa i tapes. Ofereixen diferents menús i també menú per a grups i plats per a vegetarians, destacant algunes de les seves especialitats són: la graellada de verdures, les galtes de porc amb ceba i amanida, el pollastre i diferents tipus de carn. La carta és sempre la mateixa, no cambia al llarg de l'any i també ofereix una gran varietat de tapes. El local és gran i de decoració rústica, i també es poden organitzar celebracions com comunions o batejos.
-
Ca la Càndida
Restaurants Paisatges BarcelonaCa La Càndida, un restaurant situat al centre de Sant Quirze de Besora amb més de 80 anys d'història, ofereix cuina tradicional actualitzada. El plat estrella de la casa és la botifarra.
-
Way (La Cugulera)
Restaurants Paisatges BarcelonaAquest modest establiment de Sant Quirze de Besora ofereix una carta de cuina casolana on destaquen les carns a la llosa. També s'hi fan esmorzars de forquilla i s'hi troben els productes habituals d'un bar: entrepans freds i calents.