Nachhaltiges tourismus

Wir möchten Sie dazu ermuntern, auf einen ethischen und nachhaltigen Tourismus zu setzen, um unsere Region zu erkunden, zu nutzen und zu respektieren.

10 vorschläge für verantwortungsbewusste reisende

 

Ideen für eine nachhaltige Reise

Entdecken Sie verantwortungsbewusste Ausflugspläne und Reiseziele
<p>Spaziergang im Wald</p>

Viele Menschen träumen vom Urlaub auf dem Land. Sie möchten mitten in der Natur untergebracht sein, landestypische Gerichte kosten, traditionelle Gewerbe und das Leben im Dorf kennen lernen. Gehören Sie dazu? Lesen Sie weiter! Wir haben für Sie eine Auswahl von Vorschlägen für einen nachhaltigen ländlichen Tourismus in den Bezirken Barcelonas zusammengestellt.

<p>Schwarze Trüffel aus dem Berguedà</p>

Der Winter ist die Zeit der Suppen, Eintöpfe, Gemüsecremes und Schmorgerichte. Löffelgerichte, die mit ihrer Deftigkeit den Körper wärmen und den Geist stärken. Aber in den Bezirken Barcelonas gibt es weitere kulinarische Angebote, um die Gaumenfreuden an kalten Tagen zu genießen. Schätze der Jahreszeit, die Sie mit ihrem intensiven Geschmack verlocken. Das dürfen Sie nicht verpassen!

<p>Das Walden 7, ein Wahrzeichen von Sant Just Desvern</p>

Angesichts der wachsenden Sorge um die Umwelt und den Klimawandel ziehen es immer mehr Menschen vor, umweltfreundlich zu reisen und die Umwelt gar nicht oder so wenig wie möglich zu belasten. Die Verfechter eines nachhaltigen Tourismus machen einen Bogen um Autos, Busse, Flugzeuge und Kreuzschiffe und wenn unterschiedliche Transportmittel zur Wahl stehen, entscheiden sie sich immer für das mit den geringsten ökologischen Auswirkungen. Gehören Sie auch dazu?

Zeige 7 - 9 von 18 Ergebnissen.

Suche nach Ressourcen mit dem Nachhaltigkeitslabel Biosphere

Das Biosphären-Engagement ist ein Siegel, mit dem Einrichtungen ausgezeichnet werden, die einen hohen Standard des nachhaltigen Managements im ökologischen, sozialen und soziokulturellen Bereich einhalten.

Nachhaltige Reiseführer

Planen Sie Ihren Besuch verantwortungsbewusst

 

 

<p>Platja del Masnou</p>

I per a tu, què és el millor del Maresme? L’estiu? Que té molts dies de sol i bon temps durant tot l’any? Els seus cels blaus i lluminosos? Que no cal triar mar o muntanya? Les raons per venir al Maresme són moltes… i avui te'n portem una altra: el Maresme té un centenar d’empreses certificades amb el segell de sostenibilitat Biosphere. Això vol dir persones que treballen per millorar productes i serveis i reduir al màxim l’impacte en la natura i l’entorn. A continuació t’ensenyem alguns d’aquests 100 plans que pots fer aquest estiu. Continua llegint perquè et sorprendran!

<p>Passeig en bicicleta al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Monstseny</p>

És fàcil parlar de sostenibilitat, però a vegades costa més portar-la a la pràctica. A l'hora de pensar en els plans pel cap de setmana o en una escapada més llarga pot ser que no sàpigues per on començar a buscar, per això avui t'oferim algunes de les millors propostes per practicar un turisme responsable al Vallès Oriental.

<p>Espais Naturals del Delta del Llobregat</p>

Arribes al divendres sense temps per planejar el cap de setmana? Potser et ve de gust canviar d’aires sense empassar-te les cues de l'autopista. Doncs molt més a prop del que et penses tens moltes opcions per gaudir de la cultura i la natura de forma respectuosa i sostenible. Segurament ja coneixes el segell de turisme sostenible Biosphere; el que potser encara no has descobert són aquests llocs que et faran gaudir de moments inoblidables. Els descobrim?

<p>Excursió en cadira Joelette</p>

Has experimentat mai com és un dia amb alguna diversitat funcional? S’han de superar moltes barreres, però, i a l’hora de viatjar o fer turisme? La cosa encara es complica més. Avui t’ensenyem tres exemples de pobles i empreses Biosphere a Osona que han adaptat la seva activitat per fer-la cada cop més accessible perquè tothom gaudeixi del seu temps lliure i de descobrir nous indrets.

<p>Masia Can Pascol</p>

Què busques quan busques casa rural? Un entorn natural? Una casa confortable? Un lloc per desconnectar? Llar de foc? Spa? Si has respost afirmativament alguna d’aquestes preguntes, has arribat al lloc ideal perquè aquí te’n recomanem algunes que, a més de tot això, són cases rurals sostenibles amb una petjada energètica zero (o quasi) per cuidar l’entorn i el lloc que visitaràs. Triar-les depèn només de tu.

<p>Cardona</p>

Aconseguir escapar-te amb els amics o amigues un parell de dies és d’aquells plans que t’alegren la vida. Costa consensuar el cap de setmana, el lloc, el pressupost i encara costa més deixar totes les obligacions ben ateses: la feina, els fills, els pares i l’eterna llista de coses pendents que mai no s’acaba... però quan ho aconsegueixes i de cop tens 24 o 48 hores per compartir, cuidar-te i celebrar l’amistat et retrobes a tu mateix i assaboreixes la felicitat fent el que t’agrada. Això és el que fan la Gemma i les seves amigues, cada any una s’encarrega d’organitzar l’escapada i aquest any han triat el Bages. Vols saber per què?