Competició Enduroc

25/11/2017 - 26/11/2017 Súria

Enduroc és una de les competicions d’enduro amb més participació del país i dona la benvinguda a centenars de participants.

 

Wo?

Les Comes

Carretera C-55 Km. 43'5 -

Si ets un amant de l’enduro, aquesta activitat és per a tu! La prova consisteix en un recorregut d’uns 40 km. Es fan dues voltes, depenent de la categoria. L’esdeveniment ha tingut una gran evolució, tant en el número de participants com pel nombre de marques i expositors assistents, sent ja un dels grans esdeveniments de l’any d’aquest esport. Compta amb més de 600 participants i més de 1.800 visitants. Aquesta competició té lloc a la finca de Les Comes, que compta amb 518 hectàrees de terreny i més de 60 km de pistes forestals.

 

 Web

Angehängte Dateien

Auf der Karte

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

Liste der Mitteilungsblätter

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.