Traditionelle Feste, kulturelle Aktivitäten, Sportveranstaltungen, geführte Naturrouten... Wenn Sie zu den Bezirken Barcelonas immer die aktuellsten Infos zu den Angeboten zur Hand haben möchten, dürfen Sie sich unsere Agenda nicht entgehen lassen!

Des de casa

05/06/2020 - 01/01/2021 Cardedeu

Vide-taller

Una visita virtual pel verger de Phoenicurus de Cardedeu per a conèixer les plantes silvestres comestibles.

13/06/2020 Mediona

XV Mostra de cervesa artesana de Mediona

Torna d'una manera diferent però, com sempre, amb bona cervesa i bons amics amb qui compartir-la!

06/06/2020 Mediona

COTA Vins. Festival de Vins d'Altura

Un festival per donar a conèixer els vins d'altura, és a dir, aquells elaborats amb raïm conreat a cotes superiors als 500 m sobre el nivell del mar.

Palau Güell a casa
10/06/2020 Barcelona

Dia Mundial del Modernisme

El Palau Güell de Barcelona, en motiu del Dia Mundial del Modernisme, organitza diverses activitats en el seu espai virtual. Consulta les activitats i segueix-les des de casa!

#viuelModernisme!!
10/06/2020 Comarques de Barcelona

#viuelModernisme!

Aquest any no hem pogut gaudir de les fires i festes modernistes que cada primavera guarneixen les nostres ciutats, però el 10 de juny, Dia Mundial del Modernisme, les recuperarem! 
 
06/06/2020 - 07/06/2020 Torrelles de Llobregat

Festa de la cirera de Torrelles


Els dies 6 i 7 de juny, la popular celebració torrellenca es traslladarà a les xarxes socials amb divertides propostes pensades per a tots els públics i per a totes les edats.

Zeige 1 - 6 von 32 Ergebnissen.

A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.

Més propostes!

No hi ha resultats.