Lluçanès

En aquest restaurant, ubicat en una antiga fàbrica de pastes, el xef Àngel Pascual ens sorprèn amb la seva cuina d’autor, que ha merescut una estrella Michelin. Com a bon autodidacta, elabora plats altament creatius, basats en productes autòctons de primera qualitat, ben presentats i amb combinacions singulars. De l’extensa i variada carta, destaquen l’amanida de rossinyols amb llom de conill escabetxat, el carpaccio de vieires amb sorbet d’alfàbrega i vinagreta de llenties, un mar i muntanya que barreja el llamàntol amb conill, el filet de porc d’Osona amb salsa de ceps, raviolis de tòfona i cruixent de cansalada viada, el foie amb macedònia de fruites, la sopa de pèsols amb gelat d’avellanes i flor de sal, i de postres, la magdalena calenta de xocolata blanca amb cor de fruita de la passió. Disposa d’una àmplia bodega, apropiada a les excel·lències de la carta.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Carta en altres idiomes
Servei de càtering

Al mapa