Castell d’Orpí

En aquest restaurant de la comarca de l’Anoia, la cuina de sempre manté el sabor de tota la vida, però adopta tocs un xic originals després de passar pels fogons. Així, qualsevol comensal pot tastar el típic arròs a la cassola, però amb “entrebancs” de mar i muntanya, el carpaccio de gambes acompanyat d’un caviar d’arengada o el magret d’ànec amb confitures de tomàquet, ceba i espàrrecs margeners. Les propostes més tradicionals són els canelons casolans, les carns a la brasa, l’escalivada amb pebrots i albergínies passats pel forn de llenya i l’esqueixada de bacallà dessalat al punt. Les seves postres són el millor punt i final per a un bon àpat. Es pot triar entre el clàssic tiramisú, la crema catalana, les profiteroles o les trufes, o bé atrevir-se amb les figues al brandi amb gelat de vainilla o els xarrups, que mai no falten a la carta.
Preu mitjà
Mig
Situació
Edifici històric
Entorn natural
Serveis
Admeten targetes
Climatitzat

Al mapa