Solc

El Solc és la darrera aposta del Majestic Hotel & Spa per substituir l'històric Drolma de Fermí Puig i, posteriorment, El Patio de Nandu Jubany. Sota la batuta dels xefs Luis Antonio Llamas i David Romero, aquest establiment és tot un al·legat al producte de proximitat.La base de la seva proposta gastronòmica es troba a l'hort que la família Soldevila, propietària de l'hotel, té al Maresme. Les verdures i hortalisses viatgen directament del camp a la cuina, sense passar per càmeres frigorífiques. També el peix arriba cada tarda de la llotja.El resultat és una cuina que enalteix l'ingredient, amb una mínima intervenció tècnica. Es pot gaudir en el menú de migdia o en menú degustació dels sopars, en una sala de decoració refinada i clàssica, la major part de la qual és en realitat zona de terrassa vidrada.
Preu mitjà
Alt
Situació
Centre ciutat
Hotel
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Sommelier
Terrassa

Al mapa