Xiringuito Miramar

A poc a poc, aquell petit quiosc de diumenge per anar a menjar-hi arròs s’ha anat transformant en un restaurant d’estovalles que fa més de 35 anys que acontenta la seva clientela. Als fogons, Toni Monago proposa tot tipus de peix fresc i marisc segons el que li ofereixen al mercat. Com a entrants, es pot gaudir de propostes com els escamarlans amb ceba, els musclos a la marinera, els bunyols de bacallà, les croquetes de marisc o les anxoves amb pa amb tomàquet. Tots són plats que es poden compartir com a pica-pica. De segon, peixos a la planxa o al forn, paella de marisc o mixta, a més de diferents tipus d’arròs a la cassola o guisats de peix i marisc, com la caldereta de llamàntol, completen l’oferta. Les postres i la carta de vins estan pensades per cobrir les necessitats de l’àpat. Potser entre les postres cal destacar el xarrup de llimona, amb una textura molt liquada.
Preu mitjà
Mig
Situació
Platja
Serveis
Admeten targetes
Climatitzat
Terrassa

Al mapa