Traditional festivals, cultural activities, sports competitions and sightseeing tours in nature. If you want to get the most out of Barcelona's regions, check out our events calendar!

search
01/07/2020 - 31/12/2020 Mataró

El Modernisme a Mataró

Mataró és una ciutat rica en patrimoni modernista i molt divers.
 

09/08/2020 El Masnou

Visita guiada a la Mina d'Aigua

Us convidem a descobrir un tram d'uns 40 metres de les mines d'aigua Cresta i Malet, que formen part d'un laberint de galeries de 27 km.

12/07/2020 El Masnou

Visita guiada a la Mina d'Aigua

Us convidem a descobrir un tram d'uns 40 metres de les mines d'aigua Cresta i Malet, que formen part d'un laberint de galeries de 27 km.

22/08/2020 El Masnou

Itinerari ''El Masnou, terra de mar''

Us convidem a una emocionant i enriquidora passejada pels carrers, edificis i racons més sorprenents de la vila del Masnou.

23/08/2020 El Masnou

Escape room ''El misteri de les mines d'aigua''

Joc d’aventura que té lloc a l’aire lliure, a la plaça d’Ocata, excepte una de les proves, que es fa dins de la Mina d’Aigua.

Sant Miquel d'Olèrdola
15/06/2020 - 31/12/2020 Olèrdola

Noves rutes de senderisme a Olèrdola

Olèrdola ha afegit un itinerari senderista amb quatre rutes noves que connecten els diferents pobles del municipi i gran part del seu patrimoni, com ara el Castell i el pla dels Albats, al Parc d'Olèrdola... 

A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.

Més propostes!

 

Res dura per sempre. Ens Retrobem al Berguedà

 
   
 
 

Ben aviat... #EnsRetrobemalBerguedà   Mira el vídeo!

 
 

El joc de la diversitat dels parcs

 
   
 
 

Juga en família des de casa per descobrir la diversitat patrimonial dels espais naturals que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals i entendre així la necessitat de gestionar el territori.

 

 

 

Showing 1 - 2 of 10 results.