Setmana de la malvasia

La malvasia de Sitges serà la gran protagonista d’un ampli programa d’activitats que volen donar a conèixer el llegat d’aquesta varietat de raïm tan emblemàtica i arrelada a la història local.

Durant deu dies, la Setmana de la Malvasia oferirà una agenda plena de propostes culturals i gastronòmiques: tastos de vins, visites guiades, maridatges, xerrades, debats i fires que conviden a descobrir la riquesa d’aquest vi únic.
La recuperació d’aquesta varietat tradicional, impulsada pel Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM), vinculat a la fundació de l’Hospital de Sitges, que va preservar i garantir el cultiu d’aquest raïm, ha estat decisiva per dinamitzar l’enoturisme i donar visibilitat a la feina dels viticultors del Garraf. De la Malvasia de Sitges se n’elaboren vins secs i dolços, joves i amb criança, escumosos i fins i tot vins envellits sota el mar al port d’Aiguadolç.

Quand ?

06/11/2025 - 16/11/2025

Consultar programa

Où?

Diversos espais de la vila de Sitges

Sitges

Plus d'infos

Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges

Tel. 672 68 24 81

Activitat pagament

Web

Sur la carte